Pressemeddelelse


Velkommen til Fjordbrynet, en oase mellem by og fjord!

2 flotte boligtårne med i alt 104 lejligheder, er allerede godt i gang med at rejse sig ud mod Kolding Fjord, og vi hos home Kolding Aapark er rigtig glade for, at varetage udlejning samt salg af de flotte lejligheder for PFA.

Det har været et stort ønske for PFA, at skabe et projekt, som vil være en naturlig del og bindeled mellem skov, by og fjord – og det må man sige er lykkedes rigtig godt.

Fjordbrynet er beliggende naturskønt i Kolding, med Lystbådehavnen som nabo og med kort afstand til både Centrum, Design City, Uddannelses Campus samt Kolding Å, og det vil være en attraktiv beliggenhed for rigtig mange.

Lejlighederne opføres med stor variation i størrelserne og med et spænd i antal kvadratmeter fra 61 – 142m2 samt med altaner, hvorfra udsigten virkelig kan nydes.

En variation med lejeboliger i bunden og ejerboliger i toppen, vil være med til at skabe og samle et skønt bofællesskab, hvor der er lagt vægt på lys, fællesrum og grønne oaser.

Der vil blive etableret et orangeri med tagterrasse på den øverste etage, som kan benyttes af alle beboere på

Fjordbrynet og herfra kan alle få glæde af den skønne beliggenhed og udsigten ud over fjorden og byen.

Herudover er der sat fokus på høj kvalitet samt en indretning, som vil passe til den brede målgruppe og naturligvis

med parkering lige udenfor døren.

Mette Hjære, Projektchef hos home udtaler;

Hos home Kolding Åpark glæder vi os rigtig meget til, at byde de kommende livsnydere velkommen til Fjordbrynet.

Fjordbrynet bliver med sin naturskønne beliggenhed ved Kolding Fjord, sin korte afstand til Kolding bymidte, og ikke mindst det ønskede bofællesskab en spændende ny og attraktiv boligform.

PFA udtaler;

Kolding er udpeget til en af fremtidens danske vækstbyer i en analyse, som vi har lavet sammen med Instituttet for Fremtidsforskning. Til dette byggeri har vi fundet en grund, der ligger rigtig godt placeret, og hvor vi vil bygge boliger i høj kvalitet i et bredt udvalg af størrelser til både ejer- og lejermarkedet. Det kommer til at bidrage positivt til Koldings udvikling, herunder den kommende Marina City, og skal samtidig bidrage til et stabilt afkast til pensionsopsparerne,” siger Michael Bruhn, ejendomsdirektør i PFA.

Fjordbrynet er tegnet af AART Arkitekt og opføres af den lokale Adsbøll Entreprise A/S  på vegne af PFA Pension.  

Kontakt home Kolding Aapark på 7552 0933 eller på projekt3kanten@home.dk for nærmere information og materiale omkring Fjordbrynet.