En oase mellem by og fjord


Det har været et ønske at gøre området til et inviterende og rekreativt område, som forbinder byen, skoven og fjorden. Fjordbrynet er med sin attraktive og naturskønne placering i Kolding tiltrækkende og en boligdrøm for de fleste.

For at alle får glæde af den skønne beliggenhed ved fjorden, er der etableret orangerier og tagterrasse på de øverste etager

En kombination af leje
og ejerboliger


Fjordbrynet er med sin kombination af leje og ejerboliger tiltrækkende for et varieret publikum, der vil bidrage til at skabe liv i området.

Se lejlighederne

Billeder af lejlighederne

Bygningerne er tegnet af AART Arkitekt og opført af det
lokale
Adsbøll Entreprise A/S på vegne af ejer PFA Pension

Kolding er udpeget til en af
fremtidens danske vækstbyer…

I en analyse, som vi har lavet sammen med Instituttet for Fremtidsforskning. Til dette byggeri har vi fundet en grund, der ligger rigtig godt placeret, og hvor vi vil bygge boliger i høj kvalitet i et bredt udvalg af størrelser til både ejer og lejermarkedet. Det kommer til at bidrage positivt til Koldings udvikling, herunder den kommende Marina City, og skal samtidig bidrage til et stabilt afkast til pensionsopsparerne.

Michael Bruhn, ejendomsdirektør i PFA

 

 

Hvem står bag?


PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og vi blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.

Lejligheder der dækker alles behov


De spændende lejligheder har fokus på lys for de kommende livsnydere i Fjordbrynet

Fjordbrynet bliver en del af Marina city


Fjordbrynet vil med tiden blive en kommende og attraktiv nabo, når Kolding Kommune får udviklet Marina City

Følg med i seneste nyt fra Fjordbrynet


Vi glæder os til at holde jer opdateret